Meklēt...

Kaķēns vārdā Vau (RU)

Latvijas Leļļu teātris
Pievienot vērtējumu
9.0
3 vērtējumi

Izrāde “Kaķēns vārdā Vau” tapusi pēc Grigorija Ostera pasakas motīviem. Šo darbu, kas sarakstīts pirms vairāk nekā 40 gadiem, iemīļojuši daudzu paaudžu lasītāji. Pasakas galvenais varonis – mazs kaķēns ar kaķēnam neierastu vārdu Vau, iepazīst pasauli un spriež par to neierastā veidā.

Izrādes tēli ir divi bērni - kaķēns un kucēns, un divi pieaugušie - suns un kaķis. Pieaugušie suns un kaķis rīkojas tā, kā ieraduši daudzu gadu garumā, vienmēr sagaidot kādas likstas un nodevību, un šo pieredzi cenšas iemācīt mazuļiem. Mazuļi raugās uz pasauli atšķirīgi, viņu rīcība ir pagalma pieaugušajiem negaidīta – viņi vēlas spēlēties un draudzēties viens ar otru.

Izrādes režisors Māris Koristins stāsta “Izrāde ir par bērnību, par jaukāko laiku, kad nav negatīvas pieredzes, un kaķēni nezin, ar kuru vajadzētu vai nevajadzētu draudzēties. Ir taču tik jauki novērot zooloģiskā dārza mazuļu nodalījumu, kurā rotaļājas visdažādāko zvēru mazuļi. Un vēl – ja pieaugušais nodarījis pāri mazākajam, tad arī viņam ir jāatvainojas”.

Izrādes ilgums
1st. 10min.
Sezona
2019 / 2020
Pirmizrāde
29. novembrī, 2019.

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!