Meklēt...

Polianna

Liepājas teātris
Pievienot vērtējumu
8.6
7 vērtējumi

Kādā depresijas māktā pilsētā ierodas vienpadsmit gadus veca meitene Polianna, lai ar prieka spēles palīdzību pierādītu apkārtējiem, ka pasaule ir ļoti jauka vieta, kurā dzīvot. It sevišķi savai krustmātei Pollijai, kura nocietinājusi savu sirdi un neļaujas nedz priekam, nedz emocijām. Vai pilsētiņas iedzīvotāji ļausies prieka spēlei? Un vai krustmāte atvērs savu sirdi priekam un mīlestībai?

Izrādes ilgums
2st.
Sezona
2018 / 2019
Pirmizrāde
27. janvārī, 2019.

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

lsm.lv
lsm.lv - Liba Mellere

Spēlēt prieka spēli – ir tāds paņēmiens, kā turēties pretī likteņa sitieniem un neļaut tiem sevi salauzt. Kad īstenībā gribas apraudāties, bet tu tam turies pretī visiem spēkiem, burtiski nostājies uz galvas, lai atrastu situācijā kaut ko tādu, ka varēsi pasmaidīt gandrīz cauri asarām un pateikt: “Bet toties!...”

diena.lv
diena.lv - Atis Rozentāls

Režisors Dž. Dž. Džilindžers tūlīt pēc postmoderni ciniskās Kleo-Kleo-Kleopatras Liepājas teātrī iestudējis populāro stāstu par Poliannu un viņas prieka spēli

satori.lv
satori.lv - Linards Āboltiņš

Dž. Dž. Džilindžers ir radījis kolosālu Liepājas teātra repertuāra papildinājumu. "Polianna" ļoti paspilgtina un mums atgādina jau zināmo faktu, ka šis režisors ir neparedzams.