Meklēt...

Alvas Sieviete

Dailes teātris
Pievienot vērtējumu
8.5
2 vērtējumi

Šis ir uz patiesiem notikumiem balstīts stāsts, kura varoņi meklē atbildi uz jautājumu – kā dzīvot savu dzīvi autentiski, proti, īsti, patiesi, piepildīti un jēgpilni? Kā nepazaudēt savu sirdi, bet, ja to nākas zaudēt, kā dzīvot tālāk? Katram no viņiem, iespējams, būs jārod sava atbilde un savi ceļi, kā pie tās nonākt, taču viņus vieno kāda neredzama, bet spēcīga saikne. Stāsta centrā ir divi radoši cilvēki – Džoija un Džeiks, kuri nejauši sastopas savas dzīves krustcelēs, paši pat nenojauzdami, cik dziļi viņu sirdis un dzīves tiks savienotas. Tikpat ātri, cik sastapušies, viņi šķiras, bet ne pavisam... Kā viņi atradīs viens otru un paši sevi? Šons Grenans ir autors arī lugai "Liec Dievam pasmieties", ko Dailes teātrī iestudējusi režisore Rēzija Kalniņa.

Izrādes ilgums
4st. 10min. (2 cēlieni)
Sezona
2018 / 2019
Pirmizrāde
2. februārī, 2019.

Atsauksmes

Ulrika Māliņa – 9.0

Izrāde, kas liek domāt par dzīves piepildījumu, tās jēgu un cilvēku attiecībām, kuras ietekmē neizrunātais, nesadzirdētais un neuzklausītais, atstājot lielu emocionālu iespaidu.

0
diena.lv
diena.lv - Līga Ulberte

Dailes teātra aktrise Rēzija Kalniņa apņēmīgi turpina būt režisore un savā teātrī iestudē jau otro amerikāņu autora Šona Grenana lugu – Alvas sieviete – Danas Kalniņas- Zaķes tulkojumā