Meklēt...

Cilvēki, Lietas Un Vietas

Latvijas Nacionālais teātris
Pievienot vērtējumu
9.5
4 vērtējumi

Mūsdienu britu lugas galvenā varone savu talantu realizē uz skatuves, bet ar teātri ir par maz. Bēgšanai no dzīves viņa izmanto arī narkotikas, un to spēks izrādās lielāks par viņas pašas gribu - izrāde jāpārtrauc, teātris jāatstāj. Bet – pat visveiksmīgākā rehabilitācijas programma spēj cilvēkam palīdzēt atbrīvoties no atkarībām tikai tad, ja viņš pats to vēlas. Smeldzīga drāma par jaunas sievietes attiecībām ar sevi un pasauli.

Sezona
2017 / 2018
Pirmizrāde
7. decembrī, 2017.

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

delfi.lv
delfi.lv - Eva Škenderska

Valters Sīlis, runājot par to, kas pašam šķiet svarīgi un interesanti, skatītāju aicina analizēt, vērtēt, pārdomāt, bet, kas simpātiski, neuzspiež vienu pareizo atbildi un nopietnās tēmas spēj risināt, nepazaudējot teātra kā spēles elementu.

lsm.lv
lsm.lv - Kitija Balcare

Atrašanās kāda vai kaut kā varā, ietekmē, pakļautībā – atkarība. Spēcīgākā atkarība, ar kuru, pieļauju, neviens savas dzīves laikā saistību nevar tik viegli pārtraukt, ir atkarība pašam no sevis un savām izvēlēm. Uz šo divkauju ļauj noraudzīties jauniestudējums “Cilvēki, lietas un vietas” Latvijas Nacionālajā teātrī.

satori.lv
satori.lv - Valda Čakare

Par to, kas notiek alkohola un narkotiku atkarības piemeklētās Emmas iekšējā pasaulē, visvairāk pasaka Uģa Bērziņa radītā telpa.

ir.lv
ir.lv - Zane Radzobe

Valtera Sīļa jaunā izrāde Nacionālajā teātrī par atkarībām, bet ne par dzīves pabērniem