Meklēt...

Vecās dāmas vizīte

Liepājas teātris
Pievienot vērtējumu
7.0
1 vērtējums

Gillenes pilsētiņa un tās iedzīvotāji grimst nabadzībā – tiek slēgto veikali, rūpnīcas un uzņēmumi. Pēc daudzu gadu prombūtnes Gillenē atgriežas tās bijusī iedzīvotāja Klēra, kas nu ir kļuvusi par miljardieri. Reiz, jaunības dienās, viņa bija neprātīgi iemīlējusies veikalniekā Illā, kuram nu dots uzdevums veco dāmu apvārdot, lai iegūtu viņas miljonus. Viņa piekrīt gilleniešiem palīdzēt, bet tikai ar vienu noteikumu..

Savā daiļradē F. Dirrenmats risina gan sociālus, gan morāli ētiskus jautājumus. Viņa uzmanības centrā vienmēr bijis cilvēks un sabiedrība kopumā. Arī šīs lugas centrā ir veikalnieks Ills un viņa jaunības dienu mīlestība Klēra, kas reiz ar kaunu no pilsētas padzīta, nu ir atgriezusies kā miljardiere un vēlas atriebties par sev nodarītajiem pāridarījumiem.

Sezona
2016 / 2017
Pirmizrāde
10. septembrī, 2016.

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

la.lv
la.lv - Ilze Kļaviņa

Liepājnieku iestudējums, nepasakot neko satriecoši jaunu, precīzi stāsta par jūtu jēgu, kas neatgriezeniski pazūd mantu skriešanas sacensībās un izdevīguma priekšā. Šī ir izrāde, kas vajadzīga mums šodien kā atgādinājums un brīdinājums.