Meklēt...

Minhauzena precības

Liepājas teātris
Pievienot vērtējumu
7.8
4 vērtējumi

V. Lūriņš, J. Peters un V. Zilveris atdzīvinājuši M.Zīverta romantisko sapņotāju un meli Minhauzenu, lai vēlreiz visiem apliecinātu, ka ērkšķaina ceļa galā tiek dāvāts Brīnums, Ulubele un Mīlestība. Kas tad šodien ir Minhauzena neiespējamo stāstu pamatā? Galvenokārt – ironija, jo tas ir vienīgais veids, kā eksistēt pasaulē, kura uzskata Tevi par nenormālu.

Mierīgu vakaru Duntes muižā izjauc princeses un viņas pavadoņu ierašanās. Kopā ar raibo kompāniju ierodas arī Minhauzens, kuru visi pazīst kā lielāko meli un sapņotāju. Viņa stāsti sadusmo pils īpašnieci Jakobīni, bet uzjautrina pārējos viesus. Un tikai vienam cilvēkam Minhauzens spēj atklāt savu patieso dabu – ilgas pēc sapņu zemes Ulubeles, kurā paslēpties no ikdienas kņadas, kur vienmēr spīd saule, kur nabagais jūtas bagāts un ikviens spēj patiesi mīlēt…

Sezona
2012 / 2013
Pirmizrāde
14. jūnijā, 2013.

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

delfi.lv
delfi.lv - Dita Jonīte

Šonedēļ viens no liepājnieku repertuāra hitiem - "Pūt, vējiņi!" būs skatāms Cēsu Mākslas festivāla noslēgumā. Mūzikls tiks izrādīts Cēsu pils parkā neierastā rakursā, deviņos vakarā, brīvdabā… Var tikai iztēloties, kā šis notikums rezonēs skatītāju emocijās un sirdīs. Bet, gaidot viesizrādi, šajā reizē atskats uz Liepājas teātra sezonas noslēguma iestudējumu.