Meklēt...

Kapteiņa Granta bērni

Latvijas Jaunatnes teātris
Pievienot vērtējumu
5.7
9 vērtējumi

Dodies piedzīvojumiem bagātā bezgalīgā ceļojumā apkārt visai pasaulei. Kāp uz "Dunkana" klāja un kopā ar stāsta varoņiem seko nedaudzajiem pavedieniem, meklējot pazudušo Kapteini Grantu!


Izjūti satraukumu, bailes un mīlestību. Piedzīvo uzticību un nodevību. Ļaujies Imanta Kalniņa mūzikas burvībai un vieglajai noskaņai. Ieklausies Knuta Skujenieka dzejas rindās, kas atklāj varoņu iekšējo pasauli.

Izrādes ilgums
2st. 15min.
Sezona
2023 / 2024
Pirmizrāde
6. oktobrī, 2023.
07.10
Pirmdiena
19:00

Latvijas Jaunatnes teātris, Rīga, VEF Kultūras pils

Rīga, Ropažu iela 2
Biļetes
10.10
Ceturtdiena
19:00

Latvijas Jaunatnes teātris, Limbažu Kultūras Nams

Limbaži, Rīgas iela 9
Biļetes
11.10
Piektdiena
19:00

Latvijas Jaunatnes teātris, Gulbenes Kultūras Centrs

Gulbene, O.Kalpaka iela 60
Biļetes

Atsauksmes

Zanite_Zvanite – 2.0

Smieklīgi, jo izrāde ir slikti izveidota.

1
murka – 10.0

Ļoti patika gan man, gan pusaudzim! Paldies par lielisko izrādi!

0
Egle – 3.0

Neticami, ka 21.gadsimtā var tik relaksēti taisīt dekoratīvas izklaides par eksotisku zemju pamatiedzīvotājiem – cilvēkēdājiem. Smukas Imanta Kalniņa dziesmas.

0
Edvarta – 5.0

Ļoti garlaicīga izrāde, bezgalīgi dialogi, nesaprotamas kustības. Scenogrāfija nemainīga. Papildus tam, tehniskais nodrošinājums zemā līmenī - tehniski traucējumi mikrofoniem, gaismas skaistas, bet nav saistītas ar notiekošo uz skatuves. Tāpat dziesmām grūti saprast tekstus.

0
daigulis – 4.0

Gaidījām no izrādes aizraujošu un dinamisku stāstu. Diemžēl, aktieri nevar izrunāt un aizmirst tekstu jau pirmajās ainās. Aina ar indiāņiem bija farsa cienīga- tēlojums un tērps. Kaut kā ļoti pietrūka. Diemžēl, līdz beigām pat nevarējām noskatīties! Bet kopumā vilšanās ar smaidu.

0