Meklēt...

Centrālparka Rietumi

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris
Pievienot vērtējumu
9.0
122 vērtējumi

"No Vudija Allena parasti sagaida smieklīgus stāstus, un viņš, kā zināms, attaisno cerības. Taču “Centrālparks West” ir ne tikai ekscentriska situāciju komēdija, bet arī sarkastiska luga – atmaskošana –, un man interesē tieši šo nozīmju slānis.

Virspusē ir anekdotes cienīga situācija – laulāto krāpšana un virkne to pavadošu pārsteigumu visām iesaistītajām pusēm. Bet, ja parokas dziļāk, tad iezīmējas daudz nopietnāka tēma – lai cik cilvēks nebūtu veiksmīgs un turīgs, tas negarantē augstu garīgo vērtību klātesamību un neapdrošina pret iekšējo tukšumu un nevīžību, un agri vai vēlu personības patiesais saturs tik un tā atklājas. Turklāt dažās situācijās čaula tāpat kā apzeltījums noiet īpaši ātri, pie tam kā no cilvēkiem, tā no attiecībām. Pacentīsimies to izstāstīt un izspēlēt. Smieklīgi noteikti būs, bet pieļauju, ka atradīsies iemesls arī aizdomāties." 

Izrādes ilgums
1st. 40min. (1 cēliens)
Sezona
2022 / 2023
Pirmizrāde
3. februārī, 2023.
22.05
Trešdiena
19:00

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris, Lielā zāle

Rīga, Kaļķu iela 16
Biļetes
26.07
Piektdiena
19:00

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris, Lielā zāle

Rīga, Kaļķu iela 16
Biļetes
27.07
Sestdiena
17:00

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris, Lielā zāle

Rīga, Kaļķu iela 16
Biļetes

Atsauksmes

Skujins – 8.0

Viegla vakarā komēdija krievu valodā. Izrāde, tās gaitā, lēnām ieskrienas un paliek interesantāk, smieklīgāk. Forši, ka arī vienā cēlienā, paliek tā vieglāk, kad beidzas.. nebūs vēl jāvelk, bet varētu arī garāk.. tā brīvi.

1
korn71 – 9.0

Мне и моей подруге постановка понравилась. Особенно понравилась фишка с музыкальной группой

1
Tatjana – 9.0

Izrāde ļoti patika gan man, gan vīram. Aktieri un muzikanti augstākā līmenī. Malači, milzīgs paldies. Jūs esat labākie. Vienīgais beigās kaut kas pietrūka, palika sajūta, kaut kas nav līdz galam. A tā, viss forši 😁👍

1
Inga – 10.0

Ideāli sabalansēta izrāde

0
kikeeifuy – 1.0

Garlaicīgi. Vizuālie risinājumi neinteresanti un ne līdz galam pabeigta izrāde.

0
aliberg – 10.0

Игра актеров на высоте.

0
ALMI – 9.0

Aktieri bija brīnišķīgi!

0
Mudita – 10.0

Izcili, gaumīgi, trāpīgi!

0
Natālija – 10.0

Спасибо за чудесный спектакль, браво! Прекрасные актёры!

0
VlaDis – 10.0

Актеры делают волшебство на сцене!

0
la.lv
la.lv - Maija Svarinska

Jā, pēdējais izrādes posms pielika īsto punktu režisora S. Golomazova pārdomām par cilvēka patieso vērtību. Egoisma visspēcība. Cik briesmīgi, ka šī indeve izplatās sabiedrības dzīvē. Vai nu tā būtu ģimene, kolektīvs, vai valsts.

delfi.lv
delfi.lv - Arturs Skutelis

"Centrālparka rietumi" ir izklaidējoša izrāde, bet ne bez pievienotās vērtības un lietām, par ko padomāt, dodoties mājup. Katrā Allena komēdijā ir kripatiņa skumju, un katrā Allena drāmā ir vieta smaidam, šķiet, arī izrādes režisoram Sergejam Golomazovam izdevās saglabāt balansu un palikt kaut kur pa vidu.

diena.lv
diena.lv - Atis Rozentāls

Vudija Allena traģikomēdijas Centrālparka rietumi iestudējums Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī ir profesionāli stabils veikums bez lieliem pārsteigumiem