Meklēt...

Vīrietis. Sieviete

Rēzeknes teātris "Joriks"
Pievienot vērtējumu
9.7
28 vērtējumi

Klusā naktī, nemiera mākts, norūpējies cilvēks paceļ acis uz augšu un ierauga Piena ceļu - tajā ir neskaitāmi daudz zvaigžņu... Katram cilvēkam, tāpat kā zvaigznēm, ir savs ceļš, ātrums un spožums. Kad zvaigznes saduras tās saplūst, veidojot jaunu, lielāku zvaigzni, vai tās sabrūk melnajā caurumā.

Cilvēks mūžīgi tiecas pēc laimes, savienojoties ar sev līdzīgu, bet vienlaicīgi arī atšķirīgu. Ne vienmēr izdodas uzticēties otram cilvēkam, dot mīlestību, atverot savu sirdi, un būt neaizsargāti kailam viņa priekšā. Kas kļūst par šķērsli divu cilvēku mīlestībai? Mīlēt vai būt mīlestības idejas aizrautam?

Šis ir stāsts par Vīrieti un Sievieti. Citējot lugas autora Valentīna Krasnogorova vārdus “Luga „Katram sava zvaigzne“, kā daudzas citas manas lugas, ir ticējums (tulk. – притча). Divi personāži iemieso vīrieša un sievietes būtību, abpusēju pievilkšanos un nesaderību.”

Sezona
2021 / 2022
Pirmizrāde
8. decembrī, 2021.

Radošā komanda

Horeogrāfe Laura Gorodko
Kostīmu mākslinieks Grāfienes
Režisors Klāvs Kristaps Košins
Mūzikas autors Jurģis Lūsis
Scenogrāfs Grāfienes

Atsauksmes

IvetaZ – 10.0

Nespēju noskatīties līdz galam, tik spēcīgas emocijas izsauca aktieru tēlojums. Izcili!

0
lsm.lv
lsm.lv - Kitija Balcare

Sižets ir iepriekšparedzams, taču tas, kas piesaista iestudējumam, ir aktieriski smalki uzturētā aktrises Larisas Beilo intriga līdz brīdim, kad sieviete tomēr ļauj sev noticēt vīrietim.