Meklēt...

Vairāk par dzīvi / TEĀTRIS

Liepājas teātris
Pievienot vērtējumu
8.2
32 vērtējumi

Džūlija Lamberte ir izcila aktrise, teātris viņai nozīmē visu, tāpat kā teātrim viņa nozīmē ne mazāk. Tam viņa atdevusi savu dzīvi, savukārt teātris viņu vienmēr stipri mīļojis. Šajās attiecībās ir noticis daudz, ļoti daudz. Piedzīvotas radošas virsotnes un abpusēji kaislību mirkļi. Traka attiecību horeogrāfija, kas mijusies ar neaptveramu gandarījumu. Bet šobrīd ir pienācis brīdis, ar kuru viņai ir grūti samierināties. Tikšanās ar jauno Tomu Fennelu – kaislīgu Džūlijas talanta pielūdzēju, iespējams, var atklāt daudz par to, kurā virzienā viņas vektora taisnei turpmāk tiekties.

Izrādē komponista Kārļa Auzāna mūziku dzīvajā izpildījumā atskaņos Liepājas Simfoniskais orķestris.

Izrādes ilgums
3st. (2 cēlieni)
Sezona
2021 / 2022
Pirmizrāde
18. martā, 2022.
25.05
Sestdiena
18:00

Liepājas teātris,

Liepāja, Teātra iela 4
Biļetes

Atsauksmes

Laila – 6.0

Laikam bija pārāk lielas ekspektācijas...

0
ieva_brence – 10.0

Krāšņi tērpi, spraigs sižets. Aktierspēle lieliska - Ineses Kučinskas un Egona Dombrovska izpildījumā, protams, kā vienmēr. Šoreiz īpaši aplausi arī dejotāju trupai - tas ir fantastiski, ko spēj aktieri, kā arī Everitai Pjatai - izcila dikcija, kustību māksla un harizma kopumā.

0
teatravestnesis.lv
teatravestnesis.lv - Līga Ulberte

Liepājas teātris šajā pavasarī skatītājiem piedāvāja divus ļoti gaidītus lielās formas darbus – Laura Groza iestudējusi Gaja Boltona lugu Vairāk par dzīvi/TEĀTRIS un Elmārs Seņkovs – oriģinālu autordarbu Grimmi. Abus projektus vieno ne tikai paredzami droša gan vietējās publikas, gan teātra «tūristu» interese, bet vēl vairākas ārēji līdzīgas pazīmes.

diena.lv
diena.lv - Toms Čevers

Ir vismaz divi iemesli, kāpēc no režisores Lauras Grozas jaunākā iestudējuma Vairāk par dzīvi/Teātris Liepājā nevajadzētu gaidīt to, ko tas nevar piedāvāt.

lsm.lv
lsm.lv - Kitija Balcare

Lai arī ar acīm var apēst, pēcgarša liek domāt, ka sastāvdaļu īstās proporcijas receptē režisorei Laurai Grozai pašrefleksijai par teātri vēl ir jāmeklē, lai nebūtu ne par daudz, ne par maz.

kroders.lv
kroders.lv - Andra Rutkēviča

“Arī šoreiz – stāsts par Džūlijas Lambertes sievietes un aktrises lielumu draud pazust putnu raibumā un nogrimt mūzikā.”