Meklēt...

Desmit iemeslu apciemot Kauci

Jaunais Rīgas teātris
Pievienot vērtējumu
8.2
29 vērtējumi

Aktīva atpūta upītē un nomierinoša ekskursija mežā. Elpu aizraujošs muzeja apmeklējums un nebijusi pieredze Bebru sētā. Mūsdienīga autobusu pietura, labākās asinsdesas, spoku stāsti un nakšņošana vācu barona apartamentos. Šis un vēl daudz kas cits jūs gaida brīvdienu galamērķī - Kauce. Ja vien mācēsiet sevi pasargāt no purva izgarojumiem, kas noved cilvēkus ārprātā un izceļ gaismā vistumšākos noslēpumus.

Gotiskā komēdija vēsta par jaunu tūrisma reportieri, kurš dodas izpētes braucienā, bet negaidītu pavērsienu rezultātā kļūst par dalībnieku cīņā starp Dievu un nelabo.

Izrādes ilgums
3st. 20min. (2 cēlieni)
Sezona
2021 / 2022
Pirmizrāde
3. martā, 2022.

Atsauksmes

Laila – 8.0

Tā klasiski. Ir stāsts. Ir notikumi. Patika

0
IvetaZ – 8.0

Izrāde izklaidei. Lieliski teksti un azartisks izpildījums. Atmiņā paliks Keišs un jauniņie.

0
Salms – 6.0

Aktieri spēlēja labi. Galvenā vilšanās bija par stāsta attēlojumu, režiju. Izrādes otrajā cēlienā viss aizgāja pilnīgā farsā, kur stāsts pazaudēja saikni ar realitāti. Man tomēr patīk, ja komēdija pasmejas par reālām situācijām, nevis aiziet "sviestā". Šoreiz realitāte palika aiz durvīm. Kopumā radās sajūta, ka esmu aizgājis uz prastu pasmiešanās pasākumu, bez nekā dziļāka. Pat nav ar ko savilkt paralēles vai ko gribētos paturēt atmiņā, pārrunāt pēc izrādes. Pasmējos, bija smirklīgas epizodes, bet tāda pliekana sajūta beigās - bez pēcgaršas.

0
diena.lv
diena.lv - Atis Rozentāls

Ironija un stilizācija ir atslēgvārdi, ar kuriem šifrēt režisora Gata Šmita jauniestudējumu Desmit iemeslu apciemot Kauci Jaunajā Rīgas teātrī.

kroders.lv
kroders.lv - Kitija Balcare

“Turpretī “Desmit iemeslu apciemot Kauci” ir ne tikai daudzveidīgās pasaules uztveres sakāpināts atainojums, bet arī paaudžu un to uzvedības modeļu, kā arī problēmu risināšanas pieeju sadursmes portretējums.”