Meklēt...

Perturbons

Kvadrifrons
Pievienot vērtējumu
10.0
1 vērtējums

Esat pamanījuši, ka sabiedriskais transports vairs neiet pēc grafika? Vairākos dzīvokļos pēkšņi izdziest gaisma, un, kad tā atkal iedegas, virtuves sienas ir biezā slānī klātas ar siekalām! Suņi negrib ēst no savām bļodiņām, bet gan šķīvjiem uz galda! Dažās grāmatās sākuši dzīvot taureņi, un no mūsu sētnieka auss šorīt izkrita kanēļmaizītes izmēra gliemezis.


Jums šķiet, ka tā ir nejaušība? Ka tas viss notiek trešās nelabvēlīgās laika prognozes ietekmē? Jūs kļūdāties. Pie visa vainīgs Perturbona perēkļa pūznis!


Jūs nezināt, kas ir Perturbons? Neviens jums to vēl nav pastāstījis? Tas ir kas vēl noslēpumaināks un biedējošāks par vakcīnām, tārpu vēderā un vidusauss iekaisumu reizē. Perturbons ne tikai rada normālās gaitas traucējumus mūsu pasaulē, rausta internetu un atšālē kolu, bet ir saistīts arī ar mūsu stiprākā, priecīgākā un atsperīgākā kolēģa pazušanu.


Izrādes gaitā drosmīgā un fenomenāli radošā draugu kompānija KVADRIFRONS kopā ar bērniem centīsies atrast savu pazudušo biedru un novērst Perturbona radītās nejaucības. Aicinām jūs pievienoties kārtības ieviešanas, Perturbona apturēšanas un kolēģa atbrīvošanas misijā. Ir jāapvieno spēki, kamēr Perturbons nav pārņēmis visu pasauli!


Izrāde sākumskolas vecuma bērniem un viņu vecākiem.

Izrādes ilgums
50min. (1 cēliens)
Sezona
2018 / 2019
Pirmizrāde
26. janvārī, 2019.

Radošā komanda

Autori Inese Zandere
Ance Strazda
Klāvs Mellis
Horeogrāfe Katrīna Albuže
Kostīmu māksliniece Berta Vilipsone
Režisore Paula Pļavniece
Gaismu mākslinieks Jānis Sniķers
Mūzikas autors Uldis Sniķers
Producente Marta Kraujiņa
Scenogrāfe Austra Hauks

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

kroders.lv
kroders.lv - Ieva Rodiņa

Jau kopš pirmajām minūtēm teātra trupas KVADRIFRONS aktieri pierāda un parāda, ka izrāde ir radoša un personiska kopdarba rezultāts, kura mērķis ir ne tikai izstāstīt sižetu, bet arī spēlēt un spēlēties, izbaudot pašu procesu.