Meklēt...

Brīnuma skartie

Kvadrifrons
Pievienot vērtējumu
8.9
8 vērtējumi

Izrāde-ekskursija cirkā Brīnuma skartie ir skatītāju iekļaujoša izrāde, kas piedzīvojama individuāli audiogida vadībā. Tajā cirka māja stāstīs savu dzīvesstāstu, iepazīstinot ar aizraujošās skatuves mākslas cilvēkiem un notikumiem, kas atgadījušies tās 130 gadus garajā mūžā. Šoreiz būs ļauts ieskatīties noslēpumos un dažādajās telpās aiz priekškara, kur tiek gatavoti brīnumi manēžai prieks, enerģija, centīgais darbs līdz tulznām un liela atbildība, bailes, koncentrēšanās un patīkams satraukums - visas šīs sajūtas tiks iepazītas un izdzīvotas spraigajā ekspedīcijā uz cirka sirdi. KVADRIFRONS ir pētījis arhīva avotus, uzklausījis cirkā strādājošo darbinieku stāstus, lai veidotu izrādi, kurā vēsturiski fakti mijas ar mākslinieku fantāzijas izvirdumiem. Tas ir ironiski spokains piedzīvojums līdz šim slēgtajos cirka eju līkločos un tumšākajos kambaros.

Sezona
2018 / 2019
Pirmizrāde
12. oktobrī, 2018.

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

diena.lv
diena.lv - Līga Ulberte

Teātra trupas Kvadrifrons izrāde – ekskursija Brīnuma skartie, kas notiek Rīgas cirkā, apmeklētājiem ļauj uzzināt ko jaunu ne tikai par cirka ēku, bet arī pašiem par sevi

satori.lv
satori.lv - Marta Martinsone

Gida lomā ir pati cirka ēka, kuras balss sākotnēji kautrīgāk, bet ar laiku jau drošāk un pat lepnāk atklājas klausītājam un skatītājam.