Meklēt...

One hundred

Valmieras Drāmas teātris
Pievienot vērtējumu
9.5
30 vērtējumi

Ceļojošā aktieru trupa de Woldemer Drama Company, kas apceļojusi vai visu pasauli, bet par kuru informācija tiek rūpīgi slēpta,kā svaiga vēja dvesma ierodas tur, kur to vismazāk gaida, lai dalītos ar atmiņām, kas skatuves dēļos iesūkušās neatgriezeniski. Šajā reizē par jau simts gadus pastāvošo Viduszemes teātri. Par to kā dzīve rit, kā māksla dīgst un sviedri līst…, un bohēma, ak bohēma! Būs arī grupa līdzi, lai bungas rīb un stīgas plīst!

Izrādes ilgums
2st. 30min. (2 cēlieni)
Sezona
2023 / 2024
Pirmizrāde
30. novembrī, 2023.
14.05
Otrdiena
18:30

Valmieras teātris, Kurtuve

Valmiera, Rīgas iela 25a
Biļetes

Atsauksmes

laumis_ – 10.0

Ļoti patika izrāde.

0
Emiils – 10.0

Traki labi, nenožēloju, iesaku visiem!

0
Aiva – 5.0

Fantastisks aktieru darbs, taču vispàr nav sksidra izrādes ideja. Skaņa- daudz, daudz par skaļu! Skaļums traucēja dzirdēt un uztvert tekstu.

0
Andis – 10.0

Liels prieks par jauno aktieru paaudzi!

0
Tas esmu es – 10.0

Spēcīgs un emocionāls sniegums. Enerģija, jaunība un talants! Sen zināmas dziesmas jaunā skanējumā piešķir citu dimensiju ne tikai konkrētām dziesmām bet visai izrādei. :)) Paldies par izrādi

0
Tā esmu es :) – 10.0

Fantastiska izrāde, ko grūti ieteikt pilnīgi visiem, bet gribas ieteikt daudziem! Tiem, kuri ilgojas pēc malka svaiga gaisa, pēc pilnīgi citas enerğijas. Ikviens aktieris tik atšķirīgs un tik talantīgs! Brīnišķīga teātra jaunā paaudze. Savdabīgā izrādes konstrukcija aizrauj un nemanāmi noved līdz emocionālam sakāpinājumam, ko līdz galam “uzspridzina” mūzikālā daļa (atsevišķs paldies! Neticami skaisti!). Katrs personāžs, katra kustība, katrs elements ir izcils savā izpildījumā. Reizē vienkārši un daudzdimensiāli. Izrāde, ko var izbaudīt ar atvērtu prātu un jo īpaši - sirdi :)

0
adamoilze – 10.0

Labākā teātra izrāde,ko šajā sezonā esmu redzējusi. Izcila pēcgarša.

0