Meklēt...

Vientuļās planētas sala

KatlZ
Pievienot vērtējumu
8.8
19 vērtējumi

Aktieris bija nolēmis pamest skatuvi. Beigt savu karjeru un doties ilgā ceļojumā uz vietām, kurās viņš nekad iepriekš nebija bijis. Katram no mums pienāk brīdis, kurā sevi meklējam un atrodam no jauna, pa ceļam nokļūstot visneparedzamākajās situācijās.

“Vientuļās planētas sala” ir aktiera Ģirta Krūmiņa personīgs stāsts par savu šķiršanās pieredzi, šķietami nebeidzamās karantīnas pārdzīvošanu un apjausmu par milzīgo pasauli, no kuras pa mazo logu redzams vien neliels fragments. Izrādē, kas veidota kā monozrāde ar stand-up elementiem, aktieris realizē savus sapņus un nospēlē kaut ko no agrāk tā arī nenospēlētā.


Izrādes ilgums
1st. 15min.
Sezona
2022 / 2023
Pirmizrāde
11. martā, 2023.
27.04
Sestdiena
18:00

KatlZ, Saulkrastu novada kultūras nams Zvejniekciems

Saulkrasti, Atpūtas iela 1b
Biļetes

Atsauksmes

lolita tomsone – 10.0

Ģirts Krūmiņš izrādē 🏝️“Vientuļās planētas sala” ir tik atklāts un ievainojams, ka, skaļi smejoties, gandrīz jūties vainīgs. Sēdi tāds viegli salijis cilvēks teātrī un no sirds jūti līdzi tam otram, kuram dzīvē trāpījusi ar Ījaba (ne politologa!) cienīgiem pārbaudījumiem. Un es ticu, ka viņa mīļākā Sāra ir neredzami klāt katrā Ģirta izrādē.

1
Kurmis Rupucis – 8.0

tagad, redz, kāds režisors sācis murmuļot par teātra kodolu un kā jaunie atkal ne tādi izauguši. iekšēji palikusi frustrācija, jo smeldzīgas tās pārdomas, gribas aizsmiet projām, bet paliek kreņķis. cerams, lomas, paka, cik nu skaitlīga sanāk, un svaigs ūdens bļodiņā vienmēr būs

0
manadziesma – 8.0

Bija ļoti labi. Varbūt ne viss bija ārkārtīgi smieklīgs vai dziļš, bet bija patiesi un brīvi, un sirsnīgi. Šī stundu ar astīti garā monoizrāde man lika domāt un just vairāk nekā daudzas grandiozas vairākcēlienu traģēdijas.

0
IvetaZ – 10.0

Izrāde pozitīvam noskaņojumam.

0