Meklēt...

Vēlā mīla

Valmieras Drāmas teātris
Pievienot vērtējumu
7.1
9 vērtējumi

Ludmila ir sieviete, kura neprot dzīvot tikai sev. Viņas lielākā laime ir dzīvot citiem cilvēkiem. Visu savu jaunību viņa ir nodzīvojusi bez mīlestības, pat atteikdamās no sapņa būt mīlētai. Viņa nav precējusies, viņai nav bērnu, un viņas vienīgā ģimene ir viņas tēvs – slavens un cienījams advokāts, kurš nelietīgas nodevības dēļ ir bankrotējis.

Kad viens jokojoties izteikts mājiens no jaunā advokāta Nikolaja pamodina Ludmilas apslāpētās ilgas pēc otra cilvēka, viņa ir gatava upurēties, nerēķinoties ar iznākumu un no tā izrietošajām sekām. Ludmilas cilvēkmīlestībā balstītā pārliecība iet līdz galam un panākt savu, tāpat, kā viņa pati, ir nesalaužama “Mīlestība man ir viss, mīlestība ir manas tiesības.”

Izrādes ilgums
2st. 10min. (2 cēlieni)
Sezona
2021 / 2022
Pirmizrāde
28. aprīlī, 2022.

Atsauksmes

Laila – 7.0

Puķe izcila.

0
Javeta – 7.0

Mazliet naiva, bet vieglai atpūtai tīkama

0
user689629 – 8.0

Iestudējums, kas ievelk un beigās arī pārsteidz. Katram saprotams, bet kas nemazina izrādes vērtību. Paldies par precīzo aktierspēli - īpaši Rihardam Jakovelam! Bija prieks atkal redzēt arī Māru Menniku. Māras Ķimeles režijā mazliet mūsdienīgota, bet skaista klasika.

0
waijaw@inbox.lv – 6.0

Beigas lika vilties, gaidīju drāmu, lai būtu par ko padomāt.

0
diena.lv
diena.lv - Toms Čevers

Iespējams, pašreizējā skarbajā realitātē ir nepieciešami šādi pilnīgas laimes stāsti kā režisores Māras Ķimeles Valmierā iestudētā luga Vēlā mīla, taču, ja tie kļūst komiski, zūd ticamība labākas dzīves iespējamībai