Meklēt...

Par spīti

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris
Pievienot vērtējumu
9.9
21 vērtējums

Iestudējums ir izaicinoša, ironiska un liriska izrāde-koncerts. Programmā skanēs dažādu žanru muzikālie hiti un mūsdienu autoru dzejoļi, kas vienoti kopējā noskaņojumā – gatavībā dzīvot, mīlēt, priecāties un radīt par spīti apstākļiem, vai tā būtu pandēmija, banāla nepaveikšanās, slikts garastāvoklis vai personiska neveiksme. Slavenu darbu negaidīts traktējums un līdz šim ne tik zināmi, taču spilgti sacerējumi ļaus ielūkoties ne tikai autoru iekšējā pasaulē, bet arī katram savējā.

Koncerta programmā ir iekļauts Josifa Brodska dzejolis "Neiznāc no istabas" (Copyright © 1970, Joseph Brodsky, izmantots pēc The Wylie Agency (UK) Limited atļaujas), kā arī sekojošo dzejnieku sacerējumi Ok Meļnikova (Instagram, dzejoļu krājums), Paša Broskijs (Instagram), Jana Mkr (Instagram) un Jekaterina Dovlatova (Instagram).

Video noformējumā tiek izmantots video, ko nodrošinājis Insurance Institute for Highway Safety (Ārlingtona, Virdžīnija, ASV, www.iihs.org) un Stīvena Eksforda (Stephen Axford) filmas fragments.

Izrādes ilgums
1st. 30min.
Sezona
2021 / 2022
Pirmizrāde
9. jūlijā, 2021.

Radošā komanda

Mūzikas aranžētājs Vladimirs Tuzovs
Horeogrāfs Artūrs Skuteļskis
Kostīmu māksliniece Valentīna Začiņajeva
Režisors Sergejs Golomazovs
Gaismu mākslinieks Maksims Ustimovs
Muzikālā vadītāja Ludmila Mogiļevska
Scenogrāfe Ņikita Voroņins
Video operatore Mersedes Margoit

Atsauksmes

kikeeifuy – 10.0

Lieliska dziesmu izvēle, ļoti izbaudīju koncertu. Paldies komandai un Veronikai! Labprāt ietu vēlreiz uz šo koncertu.

0