Meklēt...

Vilki

Liepājas teātris
Pievienot vērtējumu
8.6
7 vērtējumi

Vilki ir stāsts par ģimeni, kurai, saskaroties ar neplānotiem sarežģījumiem, nākas dziļi un patiesi izvērtēt savstarpējās attiecības un skart arvien dziļākas tēmas, kuras vienmēr tikušas noklusētas un nekad nav risinātas. Tā vēstīs par to, kā tēva un dēlu attiecības ir ietekmējušas jauno cilvēku izvēles un attieksmi pret dzīvi; kā izprast mīlestību, ja pats to līdz galam nekad neesi jutis.

Ar šo izrādi Liepājas teātrī debitē režisors Toms Treinis.

Izrādes ilgums
1st. 30min.
Sezona
2021 / 2022
Pirmizrāde
27. novembrī, 2021.
07.04
Svētdiena
15:00

Liepājas teātris, Koncertzālē LIELAIS DZINTARS

Liepāja, Radio iela 8
Biļetes

Radošā komanda

Autore Rasa Bugavičute-Pēce
Kostīmu māksliniece Marta Treine
Gaismu mākslinieks Klāvs Gūtmanis
Scenogrāfs Kristaps Kramiņš

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

diena.lv
diena.lv - Līga Ulberte

Ticamība un dabiskums aktierdarbos ir režisora Toma Treiņa Liepājā iestudētās Rasas Bugavičutes-Pēces lugas Vilki vērtīgākā daļa.

delfi.lv
delfi.lv - Dita Jonīte

"Rasas Bugavičutes-Pēces princips – sacerēt trīs konkrētu tēlu biogrāfijas un ievietot tās konkrētā konfliktsituācijā. Aktieriem atliek vien iemiesoties un piešķirt saviem Vilkiem arī konkrētus vaibstus, gaitu, uzvedību, reakcijas, jūtas."

kroders.lv
kroders.lv - Vēsma Lēlvalde

“Lai gan tēlu psiholoģiskie portreti nenoliedzami ir iezīmēti jau dramaturģiskajā materiālā, režisors izmantojis profesionālus instrumentus, lai skatītājam atklātos ne tikai sižetiskā darbība, bet arī zem Vilku ādas paslēptā mīlestība pret saviem tuvākajiem.”