Meklēt...

Triptihs

Dirty Deal Teatro
Pievienot vērtējumu
9.4
4 vērtējumi

“Triptihs Džeks Uzšāvējs, Skittles, Ludzas kadriļa” ir trīs dramaturgu – Justīnes Kļavas, Kārļa Krūmiņa un Klāva Meļļa – pārdomas par varas izpausmēm mūsdienu sabiedrībā, apvienojot mākslinieku dažādos skatījumus vienā mākslas darbā

Justīnes Kļavas komēdija “Džeks Uzšāvējs” notiek mazpilsētas policijas iecirknī, kur divi jauni izmeklētāji, ņemot talkā kailu dibenu fotogrāfijas, cenšas atrisināt kādu absurdu noziegumu. Luga ir mēģinājums noskaidrot, kā aizvainojums, bailes un alkas pēc mīlestības un atzinības neapzināti ietekmē indivīda piesliešanos tai vai citai uzskatu sistēmai.

Kārļa Krūmiņa skolas detektīvs “Skittles” risina konfliktu starp skolēniem un pedagogiem, kas radies pēc tam, kad pārkāpumu dēļ no skolas tiek izslēgti vairāki jaunieši. Vai uzvarēs draudzība un cilvēcība vai likumi un noteikumi?

Klāva Meļļa “Ludzas kadriļa” ir gandrīz drāma, kas norisinās starp diviem attiecību sarežģījumos nonākušiem jauniešiem. Tas ir darbs par mīlas krīzēm, attiecību revolūcijām un par patriotismu, kā sacītu prezidents Levits – valstsgribu. Arī par to, vai un cik lielā mērā ir jēga koķetēt ar tādu izteiksmes līdzekli kā pavisam vienkāršs un klajš tiešums.

Sezona
2020 / 2021
Pirmizrāde
7. oktobrī, 2020.

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

lsm.lv
lsm.lv - Kitija Balcare

“Dirty Deal Teatro” izrāde “Triptihs: Džeks Uzšāvējs, Skittles, Ludzas kadriļa” ir trīs vienā, tiesa, atšķirīgi “garšā”, formā, teātra valodas ziņā. Droša izvēle, jo uzdrīkstos apgalvot, ka vismaz vienā no trim īsizrādēm atradīsies āķis, ar ko sagūstīt skatītāja uzmanību.