Meklēt...

Šekspīrs

Liepājas teātris
Pievienot vērtējumu
9.2
15 vērtējumi

Ar šo izrādi Liepājas teātrī debitēs režisors Elmārs Seņkovs, solot skatītājiem daudz asiņu, daudz melna humora un vēl vairāk līķu, kā jau Šekspīra lugās tas ierasts. Viņa Šekspīra fabulās uz skatuves satiksies Ričards III, Lēdija Makbeta, Džuljeta, Otello un citi Šekspīra varoņi. Izrāde par to, kā cilvēki manipulē cits ar citu, kā viltus informācija maina situāciju un kāds pārējos allaž tur sev ērtā pavadā. Aust rīts. Mostas varenie, kroplie, mīlošie un aizvainotie, mostas varaskāre, vēlme atriebties un sirdsapziņas mokas… Aust rīts. Nu, vai pasaule nav skaista?

Izrādes ilgums
2st. 40min. (2 cēlieni)
Sezona
2019 / 2020
Pirmizrāde
16. novembrī, 2019.

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

delfi.lv
delfi.lv - Dita Jonīte

Novembri noslēdzošajā nedēļas nogalē aktrisei Inesei Kučinskai Liepājas teātrī tika svinēta apaļa dzīves jubileja. Īstais dzimšanas dienas datums viņai ir vasarā, kad ir atvaļinājumu laiks. Tomēr dzīves jubileja laimīgi iekritusi starp diviem jauniem un ļoti būtiskiem darbiem: aizvadītās sezonas izskaņā aktrise sagatavoja Raņevskas lomu Ditas Lūriņas iestudējumā "Ķiršu dārzs", savukārt jaunā sezona sākās ar absolūti traku izaicinājumu Elmāra Seņkova un Rasas Bugavičutes-Pēces trillerī "Šekspīrs".

kroders.lv
kroders.lv - Ieva Rodiņa

Dramaturģe radījusi oriģinālu kompozīciju, kuras vienojošais vadmotīvs ir spēlēšanās ar apkārtējiem cilvēkiem kā šaha figūrām, mēģinot sasniegt savus mērķus.

ir.lv
ir.lv - Edīte Tišheizere

Liepājas teātrī uzvestais Šekspīrs ir izrāde ar nelaikā izmestiem jociņiem, neomulīgām līdzībām un izcilu aktrisi