Meklēt...

Pilnīgi svešinieki

Liepājas teātris
Pievienot vērtējumu
8.3
15 vērtējumi

Šīs bija plānotas kā vienkāršas vakariņas draugu starpā, līdz viens no viņiem paziņoja “Noliksim šeit visi savus telefonus… … un tad visu vakaru īsziņas, ziņas mesindžerī, zvanus… vienalga, pilnīgi visu, kas pienāks, lasīsim un klausīsimies kopā. Galu galā mums nav nekādu noslēpumu…”

Cik patiesi viens pret otru ir tuvākie cilvēki? Un vai iespējams un vajadzīgs par otru zināt visu?

Izrādes ilgums
2st. (2 cēlieni)
Sezona
2019 / 2020
Pirmizrāde
29. februārī, 2020.

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

la.lv
la.lv - Normunds Akots

Programmiņā izmantotajam Gabriela Garsijas Markesa citātam, ka “ikvienam no mums ir trīs dzīves – viena publiska, viena privāta un viena slepena” –, prasītos pievienot nelielu rezumējumu – visas trīs kopā veido to neatkārtojamo salikumu, kurā izpaužas un atklājas cilvēka patiesā būtība.

kroders.lv
kroders.lv - Valda Čakare

Izrāde sākas ar to, ka Edgara Pujāta Roberts ar pulti ieslēdz elektrību un telpa pielīst ar baltu gaismu. Izrādes beigās viņš gaismu izslēdz un skatuves telpa iegrimst tumsā. Viesības beigušās. Beigusies arī atklātības spēle, liekot publikai domāt, ka liekulības tirgus diemžēl turpināsies tāpat kā līdz šim.

diena.lv
diena.lv - Atis Rozentāls

Liepājas teātra jauniestudējums Pilnīgi svešinieki atgādina, ka ikvienam ir savi noslēpumi, šo secinājumu ietērpjot atturīgi elegantā veidolā.