Meklēt...

Pēdējās stundas

esARTE
Pievienot vērtējumu
7.0
1 vērtējums

Izrādē “Pēdējās stundas” notiek satikšanās ar it kā tik tālu un neaizsniedzamu jēdzienu kā vecums. Līdz brīdim, kamēr nesaskaramies ar to viens pret vienu, mēs par to nedomājam vai arī negribam domāt. Lai to izprastu, jaunie aktieri ne tikai apmeklēja pansionātus, bet tur arī piedalījās pasākumos un ikdienas darbos, kas viņos raisīja dažādas pārdomas – viņi ieraudzīja “vecumu” tuvplānā. Izrādes notikums un konflikts veidojas satikšanās brīdī ar šiem cilvēkiem, kuri, iespējams, pavada savas pēdējās stundas dzīvē. Varbūt skatītājiem būs pārsteigums ieraudzīt, cik negaidīta var izvērsties šāda tikšanās. 

Sezona
2019 / 2020
Pirmizrāde
1. februārī, 2020.

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

diena.lv
diena.lv - Līga Ulberte

Teātra apvienības Esarte pirmās izrādes Pēdējās stundas veidotāji bez romantizācijas un ilūzijām ieskatās acīs savām bailēm un cerībām.

ir.lv
ir.lv - Edīte Tišheizere

Maz kas ir nepatīkamāks par to, ja, atbildot uz dedzīgu jautājumu «Nu, kā?», par jaunu cilvēku kopdarbu ar nopūtu jāsaka: «Nekā.» Jauna teātra atklāšanai vajadzētu kļūt par notikumu, pārsteigumu, skandālu varbūt. Vai kaut ko no tā sniedza nule sevi pieteikusī režisora Elmāra Seņkova teātra kompānija Esarte?

kroders.lv
kroders.lv - Ilze Folkmane

Gribētos redzēt vēl šādu tik veiksmīgu jauno aktieru prasmju izmantojumu, jo tās padara viņus unikālus starp lielāko daļu citu teātru aktieriem un acīmredzot arī turpmāk būs “ESARTEs” aktieru trumpis.

satori.lv
satori.lv - Juta Ance Romberga

Izrāde "Pēdējās stundas" ir kā jaunās teātra apvienības "ESARTE" portfolio. Šādi uztverot izrādi, varu pievērt acis uz to, kas nešķiet līdz galam izdevies. Bet par to jārunā tāpat.