Meklēt...

Fantočini Noslēpums

Valmieras Drāmas teātris
Pievienot vērtējumu
5.9
2 vērtējumi

“Krāšņi noslēdzas diena, piepildot mani, Stunda pravietiskā, pagātni noslēdzošā stunda, Jau aizsniedz man kaklu, un, kamēr vēl mirdz tavs gaismas stars, Tevi, dzīve, es dziedu, un tevi, zeme, es dziedu Tevi, dzīvības pilno, dzīvības elektrizēto ķermeni dziedu.” Volts Vitmens Šis ir stāsts par ģimeni, tās mīlestību un uzticēšanos, zaudējuma sāpēm un dzīvošanu tālāk. Izrāde padara iespējamu to, kas reālajā dzīvē ir utopisks sapnis – absolūtas mīlestības un nemirstības sasniegšana. Šis ļoti emocionālais un interesantais Reja Bredberija zinātniskās fantastikas literatūras autora stāsts, kurā iekļauti Volta Vitmena teksti, Latvijā tiek iestudēts pirmo reizi.

Sezona
2018 / 2019
Pirmizrāde
27. septembrī, 2018.

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

delfi.lv
delfi.lv - Anna Andersone

Izrāde "Fantočīni noslēpums" ir pirmreizēja vairākos aspektos – tās pamatā ir līdz šim uz Latvijas teātru skatuvēm neiestudēts un latviski netulkots Reja Bredberija stāsts, tā ir Maskavas teātra "Sovremeņņik" režisores Jekaterinas Polovcevas debija Valmierā, kā arī izrāde, kas atklāj jauno Valmieras teātra sezonu. Pēdējais apstāklis arī veido lielāko intrigu – kādus signālus par šīs sezonas Valmieras teātra virzienu "Fantočini noslēpums" sūta?

teatravestnesis.lv
teatravestnesis.lv - Mārīte Gulbe

Izrāde vēsta arī par laiku, par daudziem mēness lēktiem un saules rietiem un par bezgalīgo cilvēces procesiju no bērnības līdz brieduma un nāves brīdim