Meklēt...

Kam No Vilka Kundzes Bail?

Dailes teātris
Pievienot vērtējumu
10.0
1 vērtējums

Marta un Džordžs ir laulāts pāris, kurš spēlē bīstamas emocionālas spēles. Kad pēc viesībām viņiem uz dzērienu pievienojas otrs precēts pāris, izrādās, ka Martas un Džordža laulība ir uz sabrukuma robežas. Pazemojošos pārmetumos un agresīvā izsmieklā atklājas viss attiecību rūgtums un pieviltās cerības. Taču nav jau tā, ka Nika un viņa Dārguma laulībā viss būtu ideāli. Pamazām sagraujot pašu izlolotās ilūzijas un atgriežoties pie sāpīgi neērtās realitātes, viņiem visiem kopā jāpārdzīvo šī „Valpurģu nakts" un eksorcisma rituālā jāizdzen no sevis dziļi slēptie dēmoni. Luga „Kas baidās no Virdžīnijas Vulfas?" (1962) saņēmusi Tonija balvu kā gada labākā luga.

Sezona
2017 / 2018
Pirmizrāde
10. oktobrī, 2017.

Radošā komanda

Autors Edvards Olbijs
Režisors Toms Treinis
Gaismu mākslinieks Harijs Zālītis
Scenogrāfe Pamela Butāne
Tulkotājs Jānis Elsbergs

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

delfi.lv
delfi.lv - Eva Škenderska

Toms Treinis dramaturģiskā materiāla izvēlē nav pieticīgs un uzstāda sev gana augstu profesionālo latiņu. Pēc veiksmīga Gunāra Priedes "Zilās" iestudējuma Nacionālajā teātrī, kas saņēmis vairākas "Spēlmaņu nakts" nominācijas, jaunais režisors pieņēmis nākamo izaicinājumu, ķeroties klāt Edvarda Olbija "Kam no Vilka kundzes bail?".

diena.lv
diena.lv - Atis Rozentāls

Režisors Toms Treinis izrādē Kam no Vilka kundzes bail? saskata pieaugušo pasaules līdzību ar bērnu rotaļu laukumu, kurā valda gana liela nežēlība citam pret citu

ir.lv
ir.lv - Zane Radzobe

Dailes teātra izrāde Kam no Vilka kundzes bail? — jauns režisors, pārsteidzoši aktierdarbi