Meklēt...

Marlēna

Dailes teātris

Dievišķā Marlēna Dītriha - viņa bija visspožākā no kinozvaigznēm. Viņa kļuva par elku gan vīriešiem, gan sievietēm. Viņa spēlēja eņģeļus un padauzas. Viņa noteica laikmeta modi. Viņa bija sapņu sieviete. Vēl joprojām viņa ir ikona. Pirmizrāde (izdevniecības „Žurnāls SANTA" 20 gadu jubileja) 2011. gada 26. novembrī Izrādē piedalās mūziķi Raimonds Macats (sintezators, mutes harmonikas), Juris Vaivods (sintezators, akordeons), Oskars Sproģis (basģitāra), Artis Orubs (sitamie instrumenti). Pie klavierēm - Maestro Raimonds Pauls.

Sezona
2011 / 2012
Pirmizrāde
26. novembrī, 2011.
delfi.lv
delfi.lv - Dita Jonīte

Vai pēdējos gados, kādai izrādei maz bijusi tāda reklāmas kampaņa kā Dailes teātra jaunākajam projektam "Marlēna"? Diemžēl māksla ir ļoti kaprīza dāma. Iespējams tikpat kaprīza kā 20. gadsimta noslēpumainā skatuves un ekrāna dīva Marlēna Dītriha. Režisores Ineses Mičules veidotais iestudējums drīzāk līdzinās muzikālām skicēm, pat ne koncertstāstam.

ir.lv
ir.lv - Solvita Āboltiņa

Rēzijas Kalniņas atveidotajā Marlēnā mēs ieraugām leģendāro Dītrihu kā sievieti, vampu, dīvu, orhideju. Arī kā humānisti un brīvu cilvēku