Meklēt...

Kā noķert Santa Klausu?

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris
Pievienot vērtējumu
10.0
18 vērtējumi

Tuvojas ziemas gaidītākie svētki - pavisam drīz Rīga iemirdzēsies svētku gaismās, mājās parādīsies izrotātas Ziemassvētku eglītes, bet uz Ziemeļpolu tiks sūtīti pilni maisi ar vēstulēm, kurās aprakstītas kārotās dāvanas. Par dāvanām runājot! Tieši vēlme saņemt visas pasaules dāvanas iedvesmojusi mūsu izrādes jauno varoni dibināt Slepenu biedrību, kuras mērķis ir noķert nevienu citu kā pašu Santa Klausu.

Puika ir izstrādājis viltīgu un pārdrošu plānu, sagatavojis vairākas lamatas, un tagad viņš gaida Ziemassvētku vecīti. Vai mūsu varonis visu ir ņēmis vērā un paredzējis? Kā domājat jūs? Vai domājat, ka Santa Klauss nemaz tik viegli nepadosies? Vai gluži pretēji – viņš godalgos puiku par viņa izdomu un mērķtiecību?

Lai pievienotos Slepenajai biedrībai vai lai noskatītos no malas, kā šis aizraujošais stāsts beidzas, nāciet uz mūsu izrādi! Bet pēc izrādes aicinām visus interesentus uz meistarklasi,  lai izveidotu... Ho-ho-ho! Nē, nē… tomēr mēs jums to neatklāsim – lai tas paliek kā pārsteigums!

Izrādes ilgums
50min.
Sezona
2023 / 2024
Pirmizrāde
15. decembrī, 2023.

Performanti

Radošā komanda

Režisors Mihails Širjajevs
Dramaturgs Mihails Širjajevs
Scenogrāfs Mihails Širjajevs

Atsauksmes

Roma Pugqch – 10.0

Bellissimo!! Это самый лучший детский спектакль, который я видел!

0