Meklēt...

Sapņu ķērāji

Dirty Deal Teatro
Pievienot vērtējumu
9.7
7 vērtējumi

Sapņu ķērāju klubiņš uzņem jaunus biedrus! Kopā ar Elīzu, Jurģi un Annu varēsiet papildināt sapņu grāmatu ar saviem labajiem un arī ne tik jaukajiem sapņiem. Lai iemācītos no sliktā sapņa laicīgi pamosties, kopā ar sapņu klubiņa biedriem vajadzēs pārvarēt dažādus pārbaudījumus, kā arī palīdzēt citiem.

Visi jaunuzņemtie sapņu klubiņa biedri dosies kopīgā piedzīvojumā, lai atbalstītu senākos biedrus. Elīzai palīdzēsim atbrīvoties no vientulības bailēm, Jurģim no bailēm nebūt pirmajam, savukārt Annai no satraukuma par neiederēšanās.

Tomēr “Sapņu ķērāju” klubiņa biedriem vajadzēs uzņemties vissvarīgāko misiju - papildināt sapņu grāmatu ar miegā piedzīvoto. Tikai daloties vienam ar otru, var iemācīties nebaidīties un saprast sapņus. Nākot uz izrādi, paņem līdzi kādu no saviem sapņiem.

Izrādes ilgums
1st. (1 cēliens)
Sezona
2023 / 2024
Pirmizrāde
28. decembrī, 2023.
11.05
Sestdiena
16:00

Dirty Deal Teatro

Rīga, Talsu iela 1
Biļetes

Atsauksmes

aiigucitis – 10.0

Brīnišķīga izrāde, kas katram dod iespēju būt iesaistītam. Daudz labestības un jautrības, kā arī domu graudi, kas liek aizdomāties par svarīgām lietām. Ļoti pacilājoša sajūta par to, ka jaunie mākslinieki spēj un ir radoši, atšķirīgi un talantīgi.

1
Gabriela – 10.0

Man ļoti patika nav nekas tāds kas man nepatika

0
Es – 10.0

👍

0