Meklēt...

Meli bez noteikumiem

Daugavpils teātris
Pievienot vērtējumu
8.8
11 vērtējumi

Izrāde piedāvās iespēju aplūkot noziedzīgu incidentu, kurā par nozieguma ieroci kļūst meistarīgi bezprincipu meli, kuri, pēc analoģijas ar beznoteikumu cīņām, tiek izteikti, neievērojot nekādus nosacījumus.

Agrita atklāj, ka viņas vīrs Rojs ir bijis viņai neuzticīgs, un nolemj mierinājumu meklēt viņa labākā drauga apskāvienos. Tagad par ragnesi kļūst pats Rojs. Lai nepaliktu zaudētājos, šī mīlas trīsstūra dalībnieki izmanto visus iespējamos līdzekļus - apzinātas un neapzinātas manipulācijas, maldināšanu, puspatiesības, noklusēšanu, atklātus un nelietīgus melus. Tikai ieskatīties patiesībai acīs un būt atklātam pašam pret sevi pagaidām nepietiek drosmes nevienam. Izrādes varoņi gatavi dzīvot ilūzijā, ka šī bīstamā spēle var turpināties mūžīgi.

Gan izrādes personāži, gan paši aktieri mēģina izprast melu dabu un pat attaisnot psiholoģiskas manipulācijas, kuras tiek veiktas diendienā ne tikai savstarpējās attiecībās, bet arī sabiedriskos un politiskos procesos. Taču vai gūtās atklāsmes palīdzēs viņiem atrast laimi un harmoniju uz meliem balstītā dzīvē?


Izrādes ilgums
1st. 20min. (1 cēliens)
Sezona
2022 / 2023
Pirmizrāde
14. aprīlī, 2023.
06.06
Ceturtdiena
18:00

Daugavpils teātris

Daugavpils, Rīgas iela 22a
Biļetes

Radošā komanda

Autors Hermanis Paukšs
Kostīmu mākslinieks Gatis Timofejevs
Režisors Oļegs Šapošņikovs
Gaismu mākslinieks Sergejs Vasiļjevs
Scenogrāfe Inga Bermaka

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

diena.lv
diena.lv - Atis Rozentāls

Divās Daugavpils teātra izrādēs atšķirīgā veidā tiek pētītas partnerattiecības, uzdodot jautājumu, ko īsti cilvēki vēlas un gaida viens no otra