Meklēt...

Pilna slodze

Willa Teātris
Pievienot vērtējumu
10.0
2 vērtējumi

Traģikomisks stāsts par ierindas pedagogu, kurš strādā mūzikas skolā. Viena spraiga mācību diena liek uzdot eksistenciālus jautājumus par mācību procesa jēgu un pedagoga vietu tajā. Sabiedrībā, kas fokusējas uz bērniem kā esības centru, pasaulē, kas ir pilna strauju pārmaiņu, ir interesanti paraudzīties un pārskatīt robežas, kas valda starp bērniem un vecākiem, kā arī starp pedagogiem un skolniekiem.

Izrāde ir apbrīnas pilns veltījums pedagogiem, kas ir šī iestudējuma pamata mērķauditorija un, protams, arī pusaudžiem un viņu vecākiem.

Izrādes ilgums
1st. (1 cēliens)
Sezona
2021 / 2022
Pirmizrāde
12. aprīlī, 2022.
02.05
Ceturtdiena
19:00

Willa Teātris

Riga, Stabu iela 18c
Biļetes

Radošā komanda

Kostīmu māksliniece Līga Zepa
Režisors Varis Piņķis
Gaismu māksliniece Dārta Zālīte
Scenogrāfe Līga Zepa

Atsauksmes

Iveta – 10.0

Esmu mūzikas skolotāja,kura arī gadiem mācijusies sitamos instrumentus. Tātad labi izprotu visu redzēto. Tas bija vienkārši fantastiski precīzs attēlojums!Neviens nepārliecinošs teikums! Par jauno aktieri īpaša sajūsma!!!

0
IvetaZ – 10.0

Lieliska izrāde. Noskatījos pati un aizsūtīju arī jaunatni.

0
diena.lv
diena.lv - Toms Čevers

Kaut arī izrādes žanra nosaukums ir eksistenciāla pedagoģijas drāma, skatuves laika ir par maz un dramaturģiskais materiāls pārāk shematisks, lai aktieri sniegtu ko vairāk par skolas vides tipāžu raksturojumiem un lai attiecības starp varoņiem kļūtu kas vairāk par skici.