Meklēt...

Biogrāfija. Spēle

Liepājas teātris
Pievienot vērtējumu
8.8
9 vērtējumi

Hannesam Kīrmanim tiek dota unikāla iespēja – atgriezties jebkurā  dzīves punktā, lai izmainītu savu biogrāfiju un izdzīvotu pilnīgi citu dzīvi. Un viņš ir pārliecināts, ka vēlas  dzīvi bez sievas Antuanetes, ar kuru kopā pavadījis 7 gadus. Kā šis lēmums ietekmēs Kīrmani? No kā vēl viņam nāksies atteikties? Un galu galā – vai cita  dzīve vienmēr nozīmē arī labāku dzīvi, un vai kādas, kā mums liekas, kļūdas dēļ, esam gatavi atteikties no visa tā, ko esam piedzīvojuši?

Izrādes ilgums
2st. 45min.
Sezona
2021 / 2022
Pirmizrāde
21. novembrī, 2021.

Radošā komanda

Autors Makss Frišs
Kostīmu mākslinieks Uģis Bērziņš
Gaismu mākslinieks Toms Streilis
Scenogrāfs Uģis Bērziņš
Tulkotājs Ingus Liniņš

Atsauksmes

Skujins – 9.9

Liktenis paliek liktenis. Dinamiski un aizeaujoši.

0
ir.lv
ir.lv - Zane Radzobe

Nez kāpēc prātā ienāca Imants Ziedonis: vējš spēlējas un spēlējas, lai sāktu spēlēt. Varbūt tāpēc, ka Liepāja, kur režisors Valters Sīlis iestudējis Maksa Friša lugu Biogrāfija. Spēle, ir vēju pilsēta. Varbūt tāpēc, ka nosaukumā minēta spēle. Bet varbūt — jo šoreiz ierasti tik rotaļīgais Sīlis nemaz nespēlējas. Par ko drusku žēl.

diena.lv
diena.lv - Līga Ulberte

Liepājas teātra jauniestudējumā Biogrāfija. Spēle pietrūkst tā, ko režisors Valters Sīlis principā prot ļoti labi, – atsvešinājuma

kroders.lv
kroders.lv - Toms Čevers

“Jau lugas struktūra ir teatrāla – tā ir spēle, kas paredz ne tikai jautrību, bet arī zaudējuma smeldzi, jo prezumē nejaušību un risku, lai arī cik labs būtu spēlētājs.”