Meklēt...

Mūžīgā izlaušanās

Valmieras vasaras teātra festivāls
Pievienot vērtējumu
10.0
1 vērtējums

Izrāde mazdārziņā

“Pēdējo reizi es viņus satiku pirms trim gadiem. Viņi bija atbraukuši pie mums paciemoties. Bija vasara, māmamma dārzā uzklāja galdu, mēs tur sēdējām, tā laiski ēdām, un es atceros, man saule spīdēja tieši acīs, jo biju izvēlējies tizlu vietu – nu, pie galda. Jau toreiz viņos bija kaut kas jocīgs, tikai tad es vēl īsti nesapratu, kas. Mēs paēdām, atvadījāmies, viņi iekāpa mašīnā, ieslēdza radio, un tur nenormāli skaļi skanēja tā viena Eltona Džona dziesma. Un tad viņi vienkārši pazuda. Mēs viņus vairs nekad neesam redzējuši.

Esmu dzirdējis, ka viņi dzīvojot kaut kur Vidzemē, bet nezinu, kur tieši. Viņi esot iekopuši mazdārziņu. Viņi audzējot augļus, dārzeņus un marihuānu. Viņi nakšņojot teltī, lasot grāmatas, ogas un sēnes. Rudeņos viņi vārot sēņu tējiņas. Ziemās viņi ierokoties zemē kā kurmji. Pavasaros viņi ceļmalā pārdodot bērzu sulas. Vasarās viņi dodot klusēšanas zvērestu, tomēr nedaudz runājot ar putniem un zvēriem. Viņi esot atraduši kaut kādu universālu izeju no tās garlaicības un stulbuma, kas visapkārt notiek. Mums jābrauc viņus meklēt, mēs izbraucam rīt.”

MŪŽĪGĀ IZLAUŠANĀS ir izrāde par Inesi, Kārli, Anci, Jāni, diviem zirgiem, vienu mašīnu un visiem ceļiem, kas ved uz nekurieni.

Norises vieta Valmiera, mazdārziņš Beātes ielā 9.
Ieteicamā auditorija 12+

Sezona
2019 / 2020
Pirmizrāde
2. augustā, 2019.

Atsauksmes

Skujins – 10.0

Garlaicība un stulbums. Kombinācijā - piedzīvojums. Piedzīvojums ar zālīti, sēnēm un tad izrietošo - telti, ābeli un mašīnu. Un vēl zirgi, kas spēj novērst skatītāju uzmanību no izrādes. Bet, varbūt, arī nē, jo zirgi arī bija izrādē. Nebija ne garlaicīgi, ne stulbi!

0