Meklēt...

Vol.1 Antiņš

PERFOrācija
Pievienot vērtējumu
10.0
1 vērtējums

Tiešsaistes izrāde bērniem

Raiņa lugas galvenais vēstījums – Dots devējam atdodas. Tā ir vētība, par kuru šajā savādajā laikā ir vērtīgi atgādināt gan maziem, gan lieliem. Izrādē “Vol.1 ANTIŅŠ” aktieri kopā ar bērniem ļausies Antiņa ideālajai sapņu pasaulei, un apgūs veidus, kā atrodoties četrās sienās ar apkārt esošajām lietām paši var būvēt savas sapņu pasaules.

“Raiņa “Zelta zirgs” ir aktuāls neatkarīgi no laika, taču liekas ka šobrīd tajā paustās atziņas ir vairāk kā nekad saprotamas un īstas. Šī Raiņa luga reti tiek uzvesta bērnu auditorijai, bet šoreiz šķita nepieciešams materiālu pārveidot un pielāgot bērniem, kuriem kultūras piedāvājums ir apstājies pilnībā, pretēji pieaugušo auditorijai, kurai tiek piedāvāts gan plašs klāsts pasākumu ierakstu, gan arī pamazām top un jau tiek izrādītas tiešsaistes izrādes. Mēs vēlamies dot vecākiem 40 minūtes atelpas un piedāvāt bērniem iespēju šo laiku pavadīt radoši kopā ar aktieriem gan apgūstots ēnu teātra elementus, gan satiekot virtuāli citus vienaudžus un veidojot ar viņiem jēgpilnas sarunas.”

Izrāde nav video ieraksts, bet gan dzīva saruna, kurā būs iespējams iesastīties ikvienam mazajam izrādes skatītājam.

Sezona
2019 / 2020
Pirmizrāde
15. maijā, 2020.

Performanti

Radošā komanda

Māksliniece Pamela Butāne
Režisore Beatrise Zaķe

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

lsm.lv
lsm.lv - Kitija Balcare

Dinamiskā spēlēšanās ar itin sadzīviskiem priekšmetiem pavisam parastā dzīvoklī, vizualizējot lugas “Zelta zirgs” sižetu, pārtop žonglēšanā ar bērna uzmanību.