Meklēt...

Klusētāji

Istabas Teātris
Pievienot vērtējumu
10.0
1 vērtējums

Izrāde “Klusētāji” ir par cilvēku vienaldzību un tās drūmajām sekām. Kāpēc bieži vien izvēlamies klusēt, kad patiesībā būtu vajadzējis iesaistīties un runāt? Vai tiešām runāšana vienmēr ir sudrabs un klusēšana – zelts?

Trīs jauni cilvēki – Santa, Krišjānis un Ikars – atcerēsies piedzīvoto un pastāstīs par kādu satraucošu notikumu, kas ar viņiem atgadījies laikā, kad viņi mācījās vienā klasē. Viss izvērstos citādi, ja viņi izšķirošā brīdī nebūtu izvēlējušies klusēt. 

Izrādes darbība norisinās trīs klases telpās, stāsta varoņiem mainoties vietām un ik pa laikam sastopoties. Tā katra no skatītāju grupām redzēs to pašu un tomēr citu izrādi. Skatītājiem būs iespēja uzzināt, kāds ir katra iesaistītā jaunieša skatpunkts uz notikušo – kas viņiem lika tā rīkoties, ko viņi gribētu mainīt un kā viņi šodien sadzīvo ar pagātnē pieņemtajiem lēmumiem.

Izrāde ir radīta speciāli skolām, tādēļ izrādes publiska izrādīšana var notikt jebkurā skolā, kurā iespējams izrādes vajadzībām atvēlēt trīs blakus esošas klases un gaiteni.

Izrādes ilgums
50min.
Sezona
2019 / 2020
Pirmizrāde
3. decembrī, 2019.

Radošā komanda

Māksliniece Pamela Butāne
Režisors Jānis Znotiņš
Dramaturģe Ance Muižniece
Producente Alma Kušķe

Atsauksmes