Meklēt...

Atnāc mani vēl satikt

Jaunais Rīgas teātris
Pievienot vērtējumu
6.8
6 vērtējumi

Teātra detektīvs, kura darbības vieta ir Latvijas literatūras vēsture. Izrādes sižeta pamatā mūsdienu Latvijā pirms dažiem gadiem noticis mistisks gadījums par vairākām savstarpēji neatkarīgām pašnāvniecēm, pie kurām tiek atrasts viens un tas pats nezināma autora dzejolis. Izrāde veltīta 20. gadsimta latviešu dzejniecēm – sievietēm. Austra Skujiņa, Mirdza Ķempe, Ārija Elksne, Velga Krile, Vizma Belševica, Kornēlija Apškrūma un citas. Mazzināmi biogrāfiski fakti, mistiski noslēpumi un latviešu maģiskais reālisms. Un pāri visam – dzeja.

Sezona
2018 / 2019
Pirmizrāde
3. janvārī, 2019.

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

lsm.lv
lsm.lv - Kitija Balcare

Ikreiz, kad kāds uzdrošinās notraukt putekļus no dzejas grāmatu lappusēm, iešalcas prieks. Režisors Alvis Hermanis Jaunajā Rīgas teātrī kopā ar dvīņu māsām Agnesi Rutkēviču un Madaru Rutkēviču (pieminētas alfabētiskā secībā) piedāvā dzejas un vēstures annāļu izvilkumu ar, nu jau jāsaka, pagājušā gadsimta latviešu dzejniecēm – sievietēm (un to vīriešiem) izrādē “Atnāc mani vēl satikt”.

diena.lv
diena.lv - Undīne Adamaite

Kur īsti aizved šī ekskursija latviešu dzejnieču vēsturē? Vai tā pasaka to, ka "dzejnieču mums ir vesels bars" un visas kādu mīlēja un kaut ko ģērba mugurā, vai kaut ko vairāk?

satori.lv
satori.lv - Silvija Radzobe

Alvis Hermanis savā jaunākajā izrādē nav gluži oriģināls, jo nocelt slavenas personības no pjedestāla, kur tās uzstutējuši kaislie pielūdzēji, viņš tiecies arī vairākās citās izrādēs.

ir.lv
ir.lv - Zane Radzobe

Jaunā Rīgas teātra izrāde Atnāc mani vēl satikt — ironiski un izglītojoši