Meklēt...

Mana Magadana

Tapala lapa
Pievienot vērtējumu
9.8
39 vērtējumi

Aktiera un režisora Ērika Vilsona monoizrāde skolu jaunatnei.

Autobiogrāfisks stāsts, balstīts dokumentālā teātra pieredzē.

Programmas "Latvijas skolas soma" projekts.

Izrādes ilgums
1st. 12min.
Sezona
2017 / 2018
Pirmizrāde
12. martā, 2018.

Performanti

Radošā komanda

Režisora asistents Roberts Vilsons
Autors Ēriks Vilsons
Producente Ivonda Vilsone
Scenogrāfe Zigrīda Atāle

Atsauksmes

kakis154 – 10.0

"Mana Magadāna" izrādē Ēriks Vilsons ne tikai izcili spēlē savu lomu, bet arī sniedz spēcīgu morālu vēstījumu, kas liek padomāt par dzīves prioritātēm. Viņa fiziskās darbības, piemēram, kāpšana ar basām kājām ledainā ūdenī, ieinteresē un padara izrādi vēl dinamiskāku. Man patika Vilsona spēja ieturēt pauzes, ļaujot man personīgi apdomāt teikto. Pateicoties šai izrādei, es atskatījos uz savu dzīvi un sapratu, ka man ir jāpievērš vairāk uzmanības savai ģimenei, jo laiks ar tuvajiem cilvēkiem ir nepieciešamāks nekā mēdijiem. Es noteikti ieteiktu šo izrādi saviem draugiem, jo tajā ir svarīgs un aktuāls vēstījums par ģimenes nozīmi un prioritātēm mūsdienu sabiedrībā.

4
RAFFAELOO – 10.0

Skaista izrāde ar savu dziļo domu - liek padomāt par svarīgākajām dzīves vērtībām.. Ļoti labi pārdomata un radoši izdomāta. Piemēram sākot ar to, ka Ēriks iekāpj ar basām kājām aukstā ūdenī ar ledu un beidzot ar to, ka aizdejo prom pie dziesmas par "Magadanu". Ļoti skaisti! Iesaku! Paldies!

2
krabis – 9.0

Ļoti forši stastija.

1
Elina – 10.0

Ļoti aizkustinoša un interesanta izrāde! Aktieris interesanti pasniedz stāstu par savu bērnību no dažādiem skatapunktiem. Izreādes dziļā doma lika aizdomāties ne tikai par tiem laikiem, bet arī par savu dzīvi.

1
lasmina.2007@inbox.lv – 10.0

Izrāde ar dziļu domu. Ļoti patika. Aktieris savu lomu ļoti perfekti izrādija

1
Stefiks55 – 10.0

Izrāde bij' salīdzinot ar citām, ļoti neparasta. Tā tieši bija tā atslēga uz manu uzmanību. Nav kā citiem, bet nav nevienam nezināms.

1
Estere – 10.0

Ļoti laba izrāda, ar dziļu domu, taču ļoti saprotama. Liek aizdomāties par dzīvi, tās būtību un cilvēkiem, kuri ir mums visapkārt.

0
Estere – 10.0

Ļoti interesanti

0
Dagmāra – 10.0

Super! Man patika!

0
T1T – 10.0

Bija ļoti aizraujoši klausīties šo stāstu

0
zivlusis – 10.0

Interesants, emocionāls stāsts.

0