Meklēt...

Pēc Jūlijas Jaunkundzes

Dailes teātris
Pievienot vērtējumu
5.5
2 vērtējumi

Vasaras reibinošā saulgriežu nakts atbrīvo dēmonus, kas slēpjas dabā un cilvēkos. Lauku mājā bagātā, skaistā, ambiciozā nama saimniece Jūlija kalpotāju virtuvē uzmeklē Džonu – sava tēva šoferi. Pārbaudot savas jauniegūtās brīvības robežas, attiecības starp nama saimnieci un tēva kalpotāju iegūst jaunus pavērsienus. Kaislīgā nakts izvēršas cīņā uz dzīvību un nāvi, kurā izdzīvos stiprākais. Jūlijas jaunkundzei būs jāatrod izeja no sarežģītā stāvokļa.

Sezona
2017 / 2018
Pirmizrāde
25. martā, 2018.

Radošā komanda

Autori Patriks Mārbers
Augusts Strindbergs
Kostīmu māksliniece Jolanta Rimkute
Režisore Laura Groza
Gaismu mākslinieks Jānis Sniķers
Scenogrāfs -8
Tulkotāja Evita Mamaja

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

la.lv
la.lv - Ilze Kļaviņa

Izrāde pēta Mārbera lugas psiholoģisko un fizisko attiecību modeļus sarežģītā situācijā, kur trīs savstarpēji atkarīgi varoņi nežēlīgi plosa viens otru, lai uzvarētu un lai būtu tie, par ko ir neiespējami būt. Pretrunas ir saasinātas, izkāpinājuma līmenis – nepārvarams. Izrādes nobeigums iestudēts atvērtā veidā, kad galvenais varonis būtībā sastingst, lai arī fiziski raustās uz divām pretējām pusēm, tā arī nespējot izšķirties, kurp doties.

diena.lv
diena.lv - Toms Čevers

Izrādē Pēc Jūlijas jaunkundzes Dailes teātrī varoņu attiecības ir neatkārtojamas izpausmes spontanitātē un intensitātē, kam nav nepieciešami vizuāli pastiprinājumi

ir.lv
ir.lv - Zane Radzobe

Dailes teātra izrādē Pēc Jūlijas jaunkundzes trīs lieliski aktieri nezina, kas jāspēlē