Meklēt...

Veiksmes stāsts

Latvijas Nacionālais teātris
Pievienot vērtējumu
8.5
2 vērtējumi

Iekšzemes kopprodukta kritums par 18 %, bezdarbs 20 %, nepieciešams aizņemties 7,5 miljardus. Bankrots? Devalvācija? Pilnīgi visi braucam prom? Nē. Dombrovskis! Dombrovskis un ne tikai viņš, kuram pateicoties, iekšzemes kopprodukts pieaug, bezdarbs samazinās un visus 7,5 miljardus iztērēt arī nevajag. Veiksmes stāsts? Bet varbūt traģēdija?
Nē.
Seriāls!
Un Dižķibeles laiks nebūt nav pirmā sērija un nav arī pēdējā. Bet kas tad notika pirms tam? Un kas notiek tagad? Ar ko tas seriāls mums beigsies?
Kopproducents Latvijas Jaunā teātra institūts un sadarbības platforma Imagine 2020 art, ecology and possible futures

Izrādes ilgums
2st. 10min.
Sezona
2016 / 2017
Pirmizrāde
21. septembrī, 2016.

Radošā komanda

Kostīmu mākslinieks Uģis Bērziņš
Režisors Valters Sīlis
Dramaturgi Valters Sīlis
Jānis Balodis
Gaismu mākslinieks Jānis Sniķers
Producente Linda Helviga
Scenogrāfs Uģis Bērziņš

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

teatravestnesis.lv
teatravestnesis.lv - Toms Čevers

Režisors nav taupījis traģikomiskās krāsas, atklājot ikdienā, par laimi, piemirsto, ka tikai šķietami savu valsti veidojam paši. Brīžam neiedomājami asprātīgie groteskie paņēmieni ļauj saskatīt patieso mērogu tiem apstākļiem, kādos esam nostādīti, lai gan joprojām šo valsti mīlam bez nosacījumiem.

satori.lv
satori.lv - Valda Čakare

"Veiksmes stāsts" ir formas ziņā interesantākā un sarežģītākā no Jāņa Baloža un Valtera Sīļa "raupjā", aktualitātēm veltītā teātra izrādēm.

ir.lv
ir.lv - Zane Radzobe

Nacionālā teātra izrāde Veiksmes stāsts – izrāde par politiku, skats uz Latvijas ekonomisko attīstību. Šoreiz abu žurnāla recenzentu – divu dažādu paaudžu kritiķu – viedokļi