Meklēt...

Runāšanās par seksu

Jaunais Rīgas teātris
Pievienot vērtējumu
6.0
43 vērtējumi

Vienu reizi mēnesī grupiņa cilvēku satiekas, lai runātu par savas dzīves intīmākajiem nostūriem.

Seksualitāte ir teritorija, kurā mēs mēdzam būt visievainojamākie. Teritorija, kurā iespējama gan patiesi dziļa tuvība, gan skaudra vientulība. Par to arī izrāde.

Izrādes ilgums
1st. 40min. (1 cēliens)
Sezona
2022 / 2023
Pirmizrāde
28. oktobrī, 2022.

Radošā komanda

Kostīmu māksliniece Jana Čivžele
Režisore Kristīne Krūze
Dramaturģe Maja Cade
Grima māksliniece Sarmīte Balode
Scenogrāfe Kristīne Krūze
Tulkotāja Margarita Zieda
Parūku māksliniece Sarmīte Balode

Atsauksmes

Dace – 3.0

Vilis Daudziñš, Baiba Broka, Jānis Sutelis glābj, lai nebūtu žēl laika un iztērētās naudas. Neiesaku.

0
Jēkabsz – 8.0

Patīkami melanholiska komēdija. Kamēr no vienas puses iesmej par homoseksualitāti, pedofīliju, incestu, reliğiju, alkām pēc pieskārieniem un viss pārējao tabu, kopumæ tā par seksu ir skumja realitāte, kuru cenšamies noliegt citu cilvēku acīs... Paldies lieliskajiem aktieriem, it īpaši Daudziņam un Brokai.

0
Egle – 3.0

Tiešām cilvēkiem aizvien ir pārliecība, ka liels krāns nozīmē labu seksu? Un, ja kas nav "normā", tad hihihi. Un mēs te baigi izliekamies, ka iejutīgi uzklausām 'visādus gadījumus", bet vispār jau šitā ir komēdija un tāpēc par visu gaumīgi ierēcam. Vāji, vāji.

0
lljanis – 2.0

Tā ir pusotra stunda manas dzīves, ko es nekad vairs neatgūšu.

0
ivilane – 7.0

Man patika! Ļoti cilvēcīgi,mazliet humora,vairāk smeldzes. Nekas nekaitināja un palika laba pēcgarša!

0
DaceT – 9.0

Izrāde patīkami pārsteidza. Izrāde par to, ka mēs katrs esam dažādi, ar savām vajadzībām un dīvainībām, un ka dzīvē nebūt viss notiek pēc ideālā plāna. Skaudri stāsti, uzrunāja emocionāli.

0
kelksnite – 1.0

Šausmas! Žēl aktierus, kuriem no skatuves jāspēj šo visu novadīt līdz skatītājiem! Esmu absolūts teātra mīlis, tomēr šis ir par daudz! Pilnībā pazudusi tēmas intimitāte!

0
sintija – 3.0

Labi, ka tikai 1,5h. Ilgāk tas jau būtu murgaini...pliekani, vāji, jau vecas un simtiem reižu pārcilātas idejas, tēmas...neiesaku tērēt laiku un naudu.

0
Harijs – 1.0

Neiztekšos, lai nesaņemtu kritiku. Pietiks ar vērtējumu.

0
diena.lv
diena.lv - Henrieta Verhoustinska

Aktieri un režisore ļoti apzināti centušies izvairīties no apjomīgu tēlu radīšanas ar detalizētu biogrāfiju, skatītājs līdz ar aktieriem viegli pieskaras personāžiem, kuru personīgās sāpes ir vien liegi nojaušamas.

ir.lv
ir.lv - Zane Radzobe

Izrādes programmiņas noformējums maldina. Uz režisores Kristīnes Krūzes iestudētās Berlīnes dramaturģes Majas Cades lugas Runāšanās par seksu reklāmas materiāla vāka redzama starptautiska samita bilde — priekšplānā apaļš galds ar pasaules līderiem, fonā — valstu karogi, kameras, diplomātu orda. Viss šķiet liecinām, ka runāšanās būs publiska un skaļa. Lai gan īstenībā iestudējums ir kamerveida — pietuvināts skatītājiem un intīms

la.lv
la.lv - Ilze Kļaviņa

Izrādei izskanot, atmiņā paliek spilgtas detaļas un veselīgas pasmiešanās mirkļi. Uzplaiksnī savas seksuālās pieredzes neveiklības brīži, vai un ko tie vērti – tas paliek katra paša skatītāja ziņā.