Meklēt...

Zudušo skatu darbnīca

Dirty Deal Teatro
Pievienot vērtējumu
9.3
28 vērtējumi
Vai tev ir kāda atmiņa, kurā tu vēlētos atgriezties? Vai tu pārvāktos uz šo atmiņu, ja tev būtu tāda iespēja? Viss, kas par to tiek prasīts, ir tava laicīgā dzīve.

Kādā pagrabā, noslēpumainā darbnīcā ierodas pieci cilvēki, kas gatavi mainīt savas dzīves. Viņi atnākuši pie mākslinieka-šamaņa, kas spēj cilvēkus dematerializēt videoklipā.

Šī darbnīca ir drūma pasaule, kurā nav iespējams nošķirt īsto no neīstā, virspusējo no padziļinātā. Tajā valda ilgas pēc pilnības. Cilvēki skatās, nevis redz, klausās, nevis dzird un domā, nevis saprot. Īstā dzīve tur norisinās ekrānos. Skatuves pasaulē, kurā saplūst robežas starp īsto un fiktīvo, darbojas pieci tēli, kas vairs nevēlas dzīvot savu dzīvi.

Izrādes ilgums
1st. 30min. (1 cēliens)
Sezona
2023 / 2024
Pirmizrāde
16. novembrī, 2023.

Atsauksmes

vanags – 10.0

Noskatījos, ļoti patika. Tad aizgāju vēlreiz kopā ar dēlu, viņam arī patika. Otrajā reizē sapratu vēl vairākus interpretācijas variantus. Un vēl vienu tagad, rakstot vērtējumu.

3
aliise.b – 10.0

Ļoti patika ģitāras spēle!

3
bardax – 7.0

Labs un oriģināls tehniskais izpildījums, prieks redzēt jaunas sejas uz skatuves, bet nedaudz pietrūka fokusa - tēlu bija daudz, to tēmas pārklājas, un dažām tēmām tika krietni vairāk, nekā citām. Varbūt tās citas tad nevajadzēja? Bet telpas un tehniskās realizācijas dēļ vien ir vērts aiziet.

2
matgalvis – 7.0

Izrāde ar ambīcijām. Fantastikas elementi - radoši, bet sākumā bija grūti noticēt. Daudz pārdomātu režijas un scenogrāfijas detaļu. Mīnuss - varoņiem trūkst personības. Pluss - uzvedinošie jautājumi ekrānos, bez tiem dažas ainas šķistu bezmērķīgas.

1
teeja – 10.0

Ļoti emocionāli, ļoti patika scenogrāfijas un tēma 💛

0
Ingatn – 9.0

Inovatīvs darbs. Paldies

0