Meklēt...

Dziļā, Skumjā Jūra

Latvijas Nacionālais teātris
Pievienot vērtējumu
9.0
1 vērtējums

Pazīstamā britu 20. gs. dramaturga luga sākas kā tipiska melodrāma, jo jauna sieviete mēģina izdarīt pašnāvību tāpēc vien, ka viņas mīļākais piemirsis par dzimšanas dienu. Tieši tā reaģē varoņi lielajos romānos, un Estere mēģina īstenot asu sižeta pagriezienu arī savā dzīvē, tomēr ne visi mēs piedzimstam par varoņiem. Tālākā lugas darbība iedziļinās ne tikai sievietes, bet arī vīrieša psiholoģijā un mūsu tik sarežģītajos domu un emociju ceļos krīzes situācijās.

Sezona
2017 / 2018
Pirmizrāde
22. novembrī, 2017.

Nav atsauksmju

Nav pievienota vēl neviena atsauksme, esi pirmais!

la.lv
la.lv - Ilze Kļaviņa

Izrādes pārliecinošie aktierspēles tuvplāni atsevišķos dialogos ir samērā tālu no skatītāja. Atvirzīti skatuves dziļākajā plānā tie prasa papildu piepūli uztvert smalki niansēto un organiski nospēlēto nevienlīdzīgas mīlas dramatisko situāciju. Bet tas ir tā vērts.

teatravestnesis.lv
teatravestnesis.lv - Zane Radzobe

Georgija Surkova izrāde, protams, nav labākais, kas redzēts Latvijā, bet, manuprāt, nav arī sliktākais, kas ar jums teātrī varētu notikt. Izrāde apliecina iesaistīto mākslinieku profesionalitāti, pat ja diemžēl maz liecina par viņu talantu un spēju robežām.

diena.lv
diena.lv - Henrieta Verhoustinska

Nacionālā teātra izrādē Dziļā, skumjā jūra režisors Georgijs Surkovs ir ieviesis romantisku miglu, kas sedz varoņu rīcību, motīvus un emocijas